Roll-upit

Roll-upitRoll-upit ovat käteviä, helppokäyttöisiä ja vähän tilaa vieviä mainosratkaisuja esimerkiksi messuosastoille ja esittelytilaisuuksiin. Roll-uppimme ovat laadukkaita ja kestäviä itserullaantuvia malleja, joihin kuuluu siisti kantolaukku. Kuva tulostetaan asiakkaalta tulleesta valmiista materiaalista valonläpäisemättömälle PVC-kalvolle.

 


Suurkuvatulosteet ja banderollit

SuurkuvatulosteetBanderollitSuurkuvatulosteissa ja banderolleissa käytämme PVC-pohjaisia, säänkestäviä materiaaleja. Ulkokäyttöön tulevat banderollit voidaan tarvittaessa valmistaa reikäisestä materiaalista, jolloin tuuli ei tartu banderolliin samalla tavalla, kuin umpinaiseen. Lyhytaikaisiin tienvarsimainoksiin pressutuloste on ylivoimainen, sillä se on helppo asentaa olemassa olevien levyjen päälle ja poistaa myöhemmin.

 


Mainoskilvet

MainoskilvetValmistamme laadukkaat, säänkestävät mainoskilvet aina pienistä pylväsmainoskilvistä täysikokoisiin tienvarsimainoksiin. Kilpien materiaalina käytetään tavallisesti erinomaisen ulkokeston omaavia PVC-levyjä, mutta lyhytaikaiset kanpanjakilvet on mahdollista valmistaa edullisemmasta PP-kennolevystä.