Tuotteet ja palvelutEsinepainatukset

Esinepainatukset
EsinepainatuksetToteutamme esinepainatukset tampo-, folio- ja silkkipainotekniikoilla.

Tampopainolla saadaan laadukas painatus myös kaareville ja muille hankalille pinnoille.

Foliopainatus on paras vaihtoehto silloin, kun merkinnän pitää kestää kovaa kulutusta.

 


Tarraset™

Mikä on Tarraset™?

Tarraset™ on laitekohtainen merkintäpakkaus, johon on koottu laitteen kaikki merkintätuotteet samaan pakettiin.

 

Mitä Tarraset™ voi sisältää?

Tarrasettiin™ voidaan pakata esimerkiksi erityyppisiä ja kokoisia logotarroja, varoitus- ja ohjetarroja, tyyppikylttejä ja miksei myös asennusohjeita - täysin omien tarpeidesi mukaan.

 

Mitä hyötyjä Tarrasetillä™ voidaan saavuttaa?

Tarrasetin avulla merkintätuotteiden varastot on helppo pitää järjestyksessä ja niiden inventointiin kuluu vähemmän aikaa. Tilaaminen on yksinkertaista ja tuotteiden asennus sujuu jouhevasti, kun kaikki tarvittava on paketissa valmiina - eikä mitään jää vahingossa puuttumaan!

Koska Tarraset™ on täysin laitekohtainen, voidaan merkintätuotteet suunnitella kokonaan kohdelaitteen ehdoilla. Tällöin esimerkiksi pienempien varoitustarrojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi yhdistelmätarraksi tulee kysymykseen. Tämä vaikuttaa positiivisesti koneen ulkonäköön ja säästää lisäksi aikaa asennuksessa.

Kaikesta tästä saavutetaan hurja ajansäästö. Ja aikahan on rahaa.

 

 

 

 


Suurkuvatulosteet ja banderollit

SuurkuvatulosteetBanderollitSuurkuvatulosteissa ja banderolleissa käytämme PVC-pohjaisia, säänkestäviä materiaaleja. Ulkokäyttöön tulevat banderollit voidaan tarvittaessa valmistaa reikäisestä materiaalista, jolloin tuuli ei tartu banderolliin samalla tavalla, kuin umpinaiseen. Lyhytaikaisiin tienvarsimainoksiin pressutuloste on ylivoimainen, sillä se on helppo asentaa olemassa olevien levyjen päälle ja poistaa myöhemmin.

 

 

 

 


Tyyppikilvet

AlumiinikilvetTyyppikilvet valmistetaan 0,5 mm:n alumiinilevystä ja merkinnät tehdään kestävällä silkkipainotekniikalla.

 


Roll-upit

Roll-upitRoll-upit ovat käteviä, helppokäyttöisiä ja vähän tilaa vieviä mainosratkaisuja esimerkiksi messuosastoille ja esittelytilaisuuksiin. Roll-uppimme ovat laadukkaita ja kestäviä itserullaantuvia malleja, joihin kuuluu siisti kantolaukku. Kuva tulostetaan asiakkaalta tulleesta valmiista materiaalista valonläpäisemättömälle PVC-kalvolle.

 

 

 


Mainoskilvet

MainoskilvetValmistamme laadukkaat, säänkestävät mainoskilvet aina pienistä pylväsmainoskilvistä täysikokoisiin tienvarsimainoksiin. Kilpien materiaalina käytetään tavallisesti erinomaisen ulkokeston omaavia PVC-levyjä, mutta lyhytaikaiset kanpanjakilvet on mahdollista valmistaa edullisemmasta PP-kennolevystä.

 


Varoitus- ja opastekilvet

Kilvet 1Varoitus- ja opastekilvet valmistetaan pääasiassa erityyppisiä ja -vahvuisia PVC-muovilevyjä. Materiaalin tyypistä riippuen kilvet kestävät ulkokäytössä parhaillaan useita vuosia. Kilvistä on saatavilla useita valmiita yleismalleja useimpiin kohteisiin.

 


Tyyppitarrat

Alumiinitarrat 1Tyyppitarrat painetaan parhaille, PVC-pinnoitetuille alumiinitarramateriaaleille, joihin liimaajan on helppo tehdä omat kestävät merkintänsä esimerkiksi kuulakärkikynällä.Alumiinitarrat 2

 


Merkintätarrat

 

 

Merkintätarrat 1Merkintätarrat 2Merkintätarrat 3Erityyppiset merkintätarrat valmistetaan käyttökohteeseen soveltuvista materiaaleista, sopivimmalla tekniikalla toteutettuna. Tarrat tehdään aina tarkasti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

 

 

 


Varoitustarrat

 

 

 

 

Varoitustarrat 1Varoitustarrat 2Varoitustarrat 3Valmistamme laadukkaat, muoviset varoitus- ja ohjetarrat asiakkaan piirustusten mukaisesti ulko- ja sisäkäyttöön. Tarvittaessa pakkaamme yhteen koneeseen tulevat tarrat kätevään pussiin, jolloin asiakkaan on helpompi pitää tarra-asiat järjestyksessä. Meiltä löydät myös laajan malliston valmiita, ISO 9294 -standardin mukaisia tarroja erilaisiin käyttökohteisiin.